nieuws

Welke opent backoffice voor tussenpersonen

Archief

Welke Financiële Diensten (Hoorn) heeft een extranet geopend: Status Online. Aangesloten tussenpersonen kunnen direct in de systemen van Welke kijken.

Voor alle lopende en afgewikkelde dossiers kan de gebruiker de status van de eigen hypotheekdossiers inzien en dagelijkse overzichten van ontbrekende stukken en eventuele opmerkingen van de acceptant bekijken.
Op het extranet kunnen tussenpersonen verder alle producten en rentes vergelijken, voorwaarden, formulieren, acceptatiekaders en productnieuws downloaden en actueel nieuws lezen. De site wordt binnenkort uitgebreid met een online taxatieservice, online aanbod van klantafspraken en online kredietaanvragen.
Vanaf december kunnen via het extranet alle hypotheekaanvragen worden ingediend. De aanvragen worden via internet elektronisch ingelezen. Binnen enkele uren moet de tussenpersoon beschikken over de offerte, die hij vervolgens op eigen briefpapier kan printen.
Adviessysteem
Bij Welke wordt tevens gewerkt aan de ontwikkeling van een adviesapplicatie, die op de computer of de laptop van de hypotheekadviseur geïnstalleerd kan worden. De gegevens en acceptatieregels van alle geldverstrekkers, verzekeraars en vermogensbeheerders waar Welke meer samenwerkt, zijn hier standaard in opgenomen. De adviseur kan de aanvraag per mail verzenden aan Welke. De offerte moet ook in dit geval enkele uren later in zijn mailbox terug zijn.
In de nabije toekomst wil Welke het mogelijk maken om via internet een ‘bliksemofferte’ aan te vragen. Deze offerte wordt dan binnen vijf tot tien minuten verwerkt en wordt direct gemaild naar de tussenpersoon.

Reageer op dit artikel