nieuws

Wehkamp eerder in verzekeringen

Archief

“In AssurantieMagazine nr. 1/2 van 9 januari jl. wordt gesteld dat Wehkamp ruim twintig jaar geleden, begin jaren tachtig, een eerste poging ondernamen de markt met verzekeringen van het Hooge Huys te bestoken.

Echter, ik heb van 1971 tot aan de overname door Amev in 1974 bij Saturnus in Arnhem gewerkt. Toen konden klanten van Wehkamp al door middel van het invullen van een bon in hun catalogus een autoverzekering of aanverwante verzekering daar sluiten. Daar heb ik alle “problemen” bij het verzekeren via Wehkamp van dichtbij mee gemaakt. Mensen lazen alléén: U kunt u al bij ons verzekeren vanaf ( 15 per maand (het bedrag weet ik niet meer precies). Het betrof dan uiteraard een WA-premie gebaseerd op de lichtste auto met de max. no-claimkorting. Als zij de rekening ontvingen bleek dit meestal anders uit te vallen met alle problemen van dien. Wij hadden alleen al een dagtaak om de incassoproblemen met Wehkamp-klanten op te lossen. Ik hoop voor hen dat er nu professioneler bemiddeld word.
John Reijmer, De Veste Zevenaar Verzekeringen, Zevenaar.

Reageer op dit artikel