nieuws

Wabb-informatieset NBVA ook voor niet-leden

Archief

De informatiemap over de wijzigingen in de Wabb, die de NBVA onlangs heeft samengesteld, is nu ook te bestellen door niet-leden.

De map, ontwikkeld in samenwerking met Bureau D&O, bevat onder meer de tekst van de Wabb, een overzicht van de fiscale gevolgen van alternatieve beloningssystemen en aandachtspunten voor kantoren die op declaratiebasis willen gaan werken.
De NBVA zegt veel vragen gekregen te hebben van verzekeraars en niet-NBVA-leden en heeft daarom besloten de set ook aan niet-leden aan te bieden. De map is te bestellen bij NBVA Marketingservice, fax 033-254.20.46. De kosten bedragen ( 210, excl. btw en verzendkosten (NBVA-leden: ( 99). De tekst van de nieuwe wet wordt direct na de beslissing van het kabinet nagestuurd.

Reageer op dit artikel