nieuws

Voorlichtingsronde WFD 6 oktober van start

Archief

Het Verbond van Verzekeraars, NVA en NBVA houden in oktober verspreid door het land zes voorlichtingsbijeenkomsten voor het intermediair over de gevolgen van de nieuwe Wet Financiële Dienstverlening (WFD).

“Verbond van Verzekeraars, NBVA en NVA vinden het van groot belang dat het totale verzekeringsintermediair tijdig en goed is geïnformeerd over de inhoud en gevolgen van deze nieuwe wet”, aldus de organiserende partijen. De eerste bijeenkomst is op 6 oktober in Dordrecht. De aanvang is steeds om 19.30 uur. De deelnamekosten bedragen e 30 (gratis voor NVA- en NBVA-leden). Aanmelden kan via www.wfdronde.deno.nl of fax: 033-258.03.40.
Een overzicht van de data en locaties:
– 6 oktober, Mercure Hotel, Dordrecht;- 8 oktober, Van der Valk, Assen;- 14 oktober, Koningshof, Veldhoven;- 20 oktober, De Bron, Dalfsen;- 22 oktober, Graaf Wichman, Huizen;- 27 oktober, Jaarbeurs, Utrecht.

Reageer op dit artikel