nieuws

Voogd & Voogd opent bijkantoor in Rotterdam

Archief

Voogd & Voogd Verzekeringen in Sommelsdijk opent begin volgend jaar een bijkantoor in Rotterdam en vestigt daar een schadeafdeling.

Voogd & Voogd (bijna honderd medewerkers) zegt het afgelopen jaar een snelle groei van zijn activiteiten te hebben doorgemaakt, mede door de forse uitbreiding van het aantal agentschappen aan het intermediair. Inmiddels zijn ruim vijfhonderd tussenpersonen bij het backoffice- en volmachtbedrijf aangesloten.
Een belangrijke ‘motor’ achter de groei is volgens Voogd & Voogd de introductie van de elektronische acceptatie van verzekeringen. “Dit levert grote voordelen op in tijd en geld”, aldus het bedrijf. Als gevolg van de groei moet de schadeafdeling worden uitgebreid met dertig medewerkers in de komende drie jaar. “Vanwege de ruimere arbeidsmarkt is besloten om deze nieuwe medewerkers te huisvesten in Rotterdam”, aldus Voogd & Voogd. Per 1 januari komend jaar verwacht het bedrijf daar zes nieuwe medewerkers werk te kunnen bieden.

Reageer op dit artikel