nieuws

Voogd & Voogd: intermediair kan online autopolis sluiten

Archief

Vandaag zegt Voogd & Voogd het aanvraagformulier voor autoverzekeringen vaarwel. De ruim vierhonderd tussenpersonen die zijn aangesloten bij het Sommeldijkse volmachtbedrijf, kunnen autoverzekeringen online vergelijken en vervolgens direct sluiten.

Nu kan dit alleen nog voor autoverzekeringen, maar binnenkort gaat Voogd & Voogd voor het gehele assortiment over op de ‘E-aanvraag’. Dit betekent een forse verbetering van het administratieve proces.
De werking van E-aanvraag is als volgt: op de site www.voogd.com kunnen de aangesloten tussenpersonen kosteloos een vergelijking maken tussen de autoverzekeringen van achttien verzekeraars. Na het invullen en verzenden van een elektronisch aanvraagformulier wordt per kerende e-mail voorlopige dekking op het voertuig verleend (bij personenauto’s tot e 100.000). De bonus-malusverklaring wordt door de tussenpersoon in de eigen administratie bewaard.
De E-aanvraag is onderdeel van het innovatieve premieberekeningsprogramma Klik & Sluit van Voogd & Voogd. “Wij hebben daaraan twee jaar gewerkt en er is in die ontwikkeling een bedrag van circa e 1 mln gestoken”, aldus mede-directeur Erik de Voogd.

Reageer op dit artikel