nieuws

Vlieg wil naar Amsterdam

Archief

Vlieg Adviesgroep ambieert een vestiging in Amsterdam. Het intermediairbedrijf heeft nu al veertien vestigingen in Noord-Holland en Flevoland.

Vlieg Adviesgroep, met hoofdvestiging in Alkmaar, bestaat dit jaar dertig jaar. Het bedrijf werd in 1974 opgericht door zittend directeur Henk van Hylckama Vlieg als hypotheekadviesbureau. Samen met de nog altijd bij Vlieg werkzame Rob Drupsteen werd het kantoor uitgebreid, naar makelaardij, pensioenadviesbureau en volmachtbedrijf. Henk Vlieg was verder medeoprichter van de franchiseformules GeldXpert en Pensioendesk, nu voor 45% eigendom van Achmea.
Vlieg Adviesgroep is met 140 personeelsleden goed voor een omzet van zo’n e 5 mln uit assurantie- en hypotheekbemiddeling.
Henk Vlieg blikt in de haven van Medemblik tevreden terug op dertig jaar Vlieg Adviesgroep.

Reageer op dit artikel