nieuws

Vijf nieuwe FDC-kantoren

Archief

Bij franchiseketen FDC hebben zich vijf nieuwe kantoren aangesloten. De keten heeft verder met Argenta een overeenkomst gesloten voor het aanbieden van online spaar- en betaalrekeningen.

Door de nieuwe kantoren telt FDC nu 78 vestigingen. De nieuwe franchisenemers zijn makelaarskantoor Van der Avoort en Semeijn (Almere), Brand (Harderwijk), Marcel Pen (Joure), Hofman & Partners (Enschede) en Dukatenburg (IJsselstein).
De FDC-kantoren kunnen nu ook online spaar- en betaalrekeningen aanbieden van Argenta, inclusief betaalpas. Opvallend hieraan is dat de klant zowel op de betaal- (0,5%) als de spaarrekening (3,5%) rente ontvangt.
FDC is kortgeleden door Pieter van Os (64%), Peter Jan Verhoef (16%) en Rob Elbers (20%) verkocht aan Ron Schulte Fischedick (voorheen FDC Amsterdam), Wessel Berkman (een Amsterdamse ondernemer) en investeringsmaatschappij Shamrock Partners, eigendom van Lex Vriesendorp en Govert Brasser.

Reageer op dit artikel