nieuws

Vier nieuwe kantoren voor Wagner & Partners

Archief

Wagner & Partners, gespecialiseerd in financiële planning en hypotheekadvies, opent vier nieuwe kantoren.

Met deze kantoren in Eindhoven, Almelo, Zevenbergen en Bleiswijk breidt Wagner & Partners haar landelijk netwerk uit tot zeventien. Het bedrijf wil met behulp van zijn franchiseformule (zie AM 12, pag. 24) nog verder groeien, tot meer dan twintig kantoren. De kantoren in Bleiswijk en Zevenbergen zijn franchisekantoren. Almelo en Eindhoven zijn ‘echte’ vestigingen van Wagner & Partners.
Hypotheek
De Hypotheekformule van Wagner & Partners is inmiddels uitgegroeid tot dertien kantoren. Door de overname van Fonk Makelaardij twee jaar geleden, kon Wagner & Partners participeren in vier hypotheekwinkels. Dat aantal is in de loop van dit jaar uitgebreid naar negen. Deze maand komen er daar nog vier bij in de plaatsen Geldermalsen, Amersfoort, Zoetermeer en Oud-Beijerland.
De andere negen vestigingen bevinden zich in Hellevoetsluis, Brielle, Middelharnis, Pijnacker, Gorinchem, Nijmegen, Rotterdam, Schiedam en Huissen. In juni van dit jaar sprak directievoorzitter Han van Wijk de verwachting uit over anderhalf jaar circa dertig á veertig van deze hypotheekwinkels verspreid over het hele land te hebben. Met de huidige groei van vier naar dertien in een half jaar tijd, lijkt hij deze ambitie waar te gaan maken.

Reageer op dit artikel