nieuws

VGZ-verzekerden nu ook naar Antwerpen

Archief

VGZ-verzekerden kunnen nu voor cardiologische ingrepen en behandelingen ook terecht in Antwerpen.

Om wachtlijsten te kunnen omzeilen heeft VGZ een contract gesloten met het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Uiteraard wordt eerst bekeken of de verzekerde op korte termijn in ons land kan worden geholpen. Kan dat niet, dan kan de verzekerde zonder wachttijd naar Antwerpen. Indien noodzakelijk kan de verzekerde zich laten begeleiden door familieleden. Wie een aanvullende verzekering heeft, krijgt hiervoor een vergoeding van maximaal e 45 per dag. De ‘België-route’ wordt verzorgd in samenwerking met het particulier bedrijf Hartwachtlijst. Sinds vorig jaar laat VGZ – in samenwerking met het Venlose bedrijf Top Care – dergelijke behandelingen ook in Duitsland uitvoeren.

Reageer op dit artikel