nieuws

VGZ sponsort tv-serie Trauma 24/7

Archief

Trauma 24/7, de tv-serie over de eerstehulpafdeling van een ziekenhuis, wordt gesponsord door zorgverzekeraar VGZ. Voorlopig gaat het om twintig afleveringen. Er zijn vooralsnog geen andere sponsors. In de dramaserie worden medewerkers voor medische en ethische dilemma’s geplaatst. In de ruimten waar de gebeurtenissen zich afspelen zullen, indien dit aannemelijk overkomt, posters van VGZ hangen.

De serie, die vorige week van start ging, wordt donderdags om 20.30 uur uitgezonden op Net5. Voordat een aflevering start, komt de tekst in beeld: ‘Dit programma wordt (mede) mogelijk gemaakt door VGZ’.
Op de foto de hoofdrolspelers van Trauma 24/7. In het midden Marc Klein Essink, die bekend werd van de succesvolle ziekenhuisserie Medisch Centrum West.

Reageer op dit artikel