nieuws

Verzekeringssite neemt MrFinch over

Archief

De vergelijkingssite Verzekeringssite heeft per 15 december soortgenoot MrFinch overgenomen van MoneyView Support.

MrFinch, dat als zelfstandige website blijft bestaan, werd in 2000 door Achmea in de markt gezet. Eerder dit jaar nam MoneyView softwarebedrijf IFC over, waar ook MrFinch onderdeel van was. Toen was al duidelijk dat MoneyView weinig energie in de vergelijkingssite meer zou steken.
“Door de overname krijgt Verzekeringssite naast de website MrFinch en diverse domeinnamen ook de beschikking over elf nieuwe vergelijkingen”, aldus eigenaren Erik Hordijk en Ilse de Ligt. De vergelijkingen van MrFinch zullen op termijn ook aan de Verzekeringssite worden toegevoegd. Bestaande klanten van Verzekeringssite kunnen nu ook leads afnemen van MrFinch.
Verzekeringssite levert doorverwijzingen aan circa 150 tussenpersonen. Op de site zijn naar eigen zeggen inmiddels meer dan anderhalf miljoen vergelijkingen gemaakt.

Reageer op dit artikel