nieuws

Verzekeringskunde

Archief

Verzekeringskunde

Het modulaire programma van de masteropleiding Verzekeringskunde aan de Universiteit van Amsterdam is van start gegaan. Negen studenten zijn begonnen aan de module Verzekeringstechniek en veertien studenten volgen de module Verzekeringsrecht. De opleiding zou aanvankelijk al in september van start gaan als eenjarige dagopleiding. Te weinig dagstudenten noopten het Verbond van Verzekeraars en de universiteit tot het aanbieden van een modulair programma.
Network & Search
Sinds de doorstart begin dit jaar van het werving- en selectiebureau Network & Search, krabbelt het bedrijf weer op. Inmiddels zijn vanuit Amsterdam vijf mensen aan het werk en in januari wordt een tweede vestiging geopend in Rotterdam. Een verdere uitbreiding richting Eindhoven en Zwolle wordt voor 2006 voorzien. Network & Search werkt voor detacheringactiviteiten samen met Octas Finance.

Reageer op dit artikel