nieuws

Versnelde B-cursus opnieuw op Ameland

Archief

In januari organiseert Nibe-SVV voor de tweede keer een twee weken durende intensieve Assurantie B-opleiding op Ameland.

De opleiding wordt gegeven van maandag 6 januari tot en met vrijdag 10 januari voor de module B-particulieren. De module B-mkb wordt van 13 januari tot en met 17 januari gegeven. Cursisten kunnen desgewenst één module volgen. De cursus is vooral bedoeld voor degenen, die het B-diploma nodig hebben, maar er door drukke werkzaamheden niet aan toekomen.
Kosten voor beide modules bedragen e 2.950 (e 1.475 per module). Inbegrepen in de prijs per module is de syllabus, het overige cursusmateriaal en vier overnachtingen, inclusief ontbijt, lunch en diner.
Informatie is in te winnen bij de cursistendesk, telefoon 020-520.85.34 of via e-mail cursist@nibesvv.nl.

Reageer op dit artikel