nieuws

Vernieuwde AM website goed bezocht

Archief

AssurantieMagazine-lezers zijn erg positief over de herlancering van AM Web.

In de eerste week na introductie hebben een paar duizend internetters een bezoek gebracht aan het vernieuwde AM Web (www.amweb.nl). De redactie heeft alleen maar positieve reacties ontvangen. Zowel de vormgeving, gebruikersvriendelijkheid en actualiteit scoorden bij de bezoekers een zeven of hoger.
De vernieuwde site is veel toegankelijker en biedt in één oogopslag het laatste nieuws (nu ook geïllustreerd en met zonodig real-time vervanging) en meer interactie (waaronder het Prikbord). Het digitale AM-archief is tijdelijk gratis te raadplegen. Dit betekent dat alles wat sinds medio 1994 in AM is gepubliceerd, via de site direct kan worden ingezien.

Reageer op dit artikel