nieuws

Verkoopactie Nassau voor technische verzekeringen

Archief

Nassau Verzekeringen, onderdeel van de Bloemers Nassau Groep, houdt een jaar lang een verkoopactie voor technische verzekeringen.

“Dagje racen op Zandvoort?” Onder deze titel kregen ruim tweehonderd tussenpersonen een mailing van verzekeraar Nassau met de oproep om zoveel mogelijk technische verzekeringen (onder meer CAR, machinebreuk(bedrijfsschade), computer en elektronica) te verkopen.
Als extra bonus worden de vijf meest producerende assurantiekantoren beloond met een dagje racen op het circuit van Zandvoort. Twee medewerkers per winnend kantoor kunnen dan deelnemen aan de Nassau Racedag, waarin gereden kan worden in een racetoerwagen, een kart en op een quad. Verder wordt een slipproef afgenomen en een slalomcompetitie gehouden. Naast de vijf kantoren zal ook het team Technische verzekeringen van Nassau meedoen.
De verkoopactie die louter provinciale posten betreft, loopt door tot 1 januari 2004.
Het verkoopteam Technische verzekeringen van Nassau: Francelina Rodrigues-Fortes en Frank Burgers (beiden staand) en Geert-Jan van der Waal (zittend links) en afdelingsmanager Paul de Keijzer.

Reageer op dit artikel