nieuws

Vergelijkingssite MrFinch breidt aantal producten uit

Archief

MrFinch, onderdeel van de IFC Groep, heeft het aantal te vergelijken productsoorten uitgebreid van vier naar veertien.

Behalve auto-, ziektekosten-, reisverzekeringen en belegginsproducten, kunnen nu hypotheken, en verzekeringen voor inboedel, opstal, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen, WAO, motor, caravan en pleziervaartuigen vergeleken worden.
Binnenkort worden daar aov, bestelautoverzekeringen, persoonlijke lening, doorlopend krediet en een overlijdensrisicoverzekering aan toegevoegd. De al eerder aangekondigde kostbaarhedenverzekering laat nog even op zich wachten. Technische problemen liggen daaraan ten grondslag, aldus de vergelijkingssite.
De komende maanden verwacht MrFinch ook uitbreidingen te kunnen presenteren op het terrein van levensverzekeringen en pensioenen.

Reageer op dit artikel