nieuws

Vergelijkingssite gaat leads doorgeven

Archief

Vergelijkingssite Premiefoon (www.premiefoon.nl) gaat leads doorgeven aan het intermediair. Voor de distributie van de adressen gaat het bedrijf samenwerken met inkoopcombinatie Polisconcept (Wormer).

De Premiefoon, die zegt de oudste premievergelijkingssite te zijn, richt zich op schadeverzekeringen. Op de site kunnen bezoekers vergelijkingen maken van auto-, ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Initiatiefnemer Joost Kam heeft voor de distributie van de leads naar het intermediair een overeenkomst gesloten met Polisconcept uit Wormer, een inkoopcombinatie die facilitaire diensten levert aan tussenpersonen op het gebied van inkoop van verzekeringen, hypotheken en financiële planning.
Een aanvraag voor een premievergelijking wordt via Polisconcept doorgestuurd naar een van de aangesloten tussenpersonen. De aanvrager krijgt per e-mail een vergelijkingsoverzicht toegestuurd, waarin ook premies zijn opgenomen van direct-writers en verzekeraars waarmee Polisconcept niet samenwerkt. Verder wordt een brief meegestuurd van de tussenpersoon, waarin de aanvrager wordt gewezen op de mogelijkheid gebruik te maken van persoonlijk advies. Polisconcept zegt op korte termijn een landelijk netwerk van tussenpersonen te kunnen realiseren.

Reageer op dit artikel