nieuws

Vendopolis steunt fietsactie Care

Archief

In 28 vestigingen van Vroom & Dreesmann is een mountainbike van Care Schadeservice geplaatst. Vendopolis, het assurantiebedrijf van het warenhuis, steunt daarmee de actie ‘geluk bij een ongeluk’ van de schadehersteller.

Klanten met een eigen auto die een schade hebben van minimaal e 1.000 en geen gebruik maken van een leenauto, krijgen van Care tot eind november een mountainbike cadeau. Is het schadebedrag lager, dan kan de klant de fiets aanschaffen met een bijbetaling van maximaal e 75. Meerdere kleine schades mogen bij elkaar worden opgeteld.
Sinds de start van de actie in juli zijn al ruim 2.000 mountainbikes weggegeven. Care is voornamelijk actief in de door leasebedrijven gestuurde schadestroom, maar zag die stroom dit jaar dunner worden. Met de actie voor particuliere autobezitters zegt Care daarnaast het milieu te steunen: “Met deze actie blijven klanten op een milieubewuste manier mobiel tijdens en na de reparatieperiode”.
Care geeft een fiets aan klanten met autoschade.

Reageer op dit artikel