nieuws

V&D Geldzaken verkoopt alleen nog rechtstreeks

Archief

V&D Geldzaken verkoopt voortaan alleen nog producten via het directe kanaal: internet, telefoon en aanvraagformulieren uit brochures.

De vijftien nog resterende verzekeringsbalies van V&D Geldzaken, de nieuwe naam van Vendopolis, zijn per 1 december gesloten. Daar waren nog dertig adviseurs actief. Vorig jaar was het aantal bemande verkooppunten al gehalveerd.
Onder de eigen naam verkoopt V&D vooral eenvoudige woon-, reis- en autoverzekeringen van risicodrager Proteq Direct (SNS Reaal). “Omdat dit soort producten steeds vaker via internet wordt verkocht, is het openhouden van bemande verzekeringsbalies niet langer zinvol”, licht V&D toe. In de zestig vestigingen blijven wel zuilen met productfolders staan.
Consumptief krediet en hypotheken blijven in het assortiment. “Die kunnen enerzijds direct via internet worden gesloten en anderzijds telefonisch, omdat vooral voor hypotheken vaak contact met een adviseur gewenst is.”

Reageer op dit artikel