nieuws

VCN en Hypo Huis gaan samenwerken

Archief

Volmachtbedrijf Verzekerings Combinatie Nederland (VCN) en franchiseketen Hypo Huis, gezamenlijk goed voor zo’n 120 kantoren, gaan samenwerken.

De backoffice van VCN gaat een aantal producten van Hypo Huis, waaronder de hypotheekvolmacht van Hooge Huys, verwerken. VCN gaat gebruikmaken van de arrangementen van Hypo Huis. Beide organisaties breiden met deze samenwerking hun productaanbod op het gebied van hypotheken uit. De samenwerking wordt in een later stadium mogelijk verder uitgebouwd.
VCN heeft zes volmachten op hypotheken- en levengebied en dertien op schadegebied. Hypo Huis telt landelijk circa veertig kantoren en richt zich voornamelijk op middelgrote kantoren met een jaarlijkse hypotheekomzet tussen de e 2 mln en e 15 mln. Hypo Huis heeft arrangementen met een tiental geldverstrekkers en verzekeraars.
Matthijs Veldhuizen(v.l.n.r.), Anton van Limpt (beiden directie Hypo Huis) en Jan Veldsink (directeur VCN) bij de Ford Focus van het rallyteam van Hypo Huis.

Reageer op dit artikel