nieuws

Vandenende

Archief

Vandenende

Het Westlandse assurantiebedrijf Vandenende Adviesgroep heeft een cheque van e 2.000 geschonken aan Het Westerhonk in Monster, een centrum voor zorg en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Het bedrag werd bijeengebracht door huishoudens en bedrijven die deelnamen aan een imago-onderzoek door Vandenende.
Fortis sponsor
Bankverzekeraar Fortis is de komende drie jaar co-sponsor van het golftoernooi KLM Open dat dit jaar van 5 tot 8 augustus plaatsvindt.
OZ en anticonceptie
Zorgverzekeraar OZ geeft sinds begin dit jaar vrouwen vanaf 21 jaar op alle aanvullende pakketten een 100%-vergoeding voor vrijwel alle anticonceptiemiddelen. “Aanvankelijk vergoedden wij op 1 januari uitsluitend ‘de pil’, maar doordat de overheid zo laat met het betreffende besluit kwam, en verzekerden daardoor niet wisten wat zij konden verwachten, hebben wij tot deze ruime vergoeding besloten.” Het gaat onder meer om anticonceptiepleisters, prikpillen, implantatiestaafjes, spiraaltjes, pessaria en hormoonbevattende anticonceptiëring.
Fundum en WAZ
Als op 1 juli de WAZ wegvalt, gaat aov-verzekeraar Fundum voor bestaande verzekerden het verzekerd bedrag – zonder medische selectie – verhogen. “De daaruit voortvloeiende premieverhoging zal veelal minder zijn dan de premie voor de WAZ bedroeg”, stelt Fundum.

Reageer op dit artikel