nieuws

Van Nierop moet verhuizen naar Den Haag

Archief

Van Nierop Assuradeuren (onderdeel van Aegon) gaat Amsterdam verlaten en zal in december zijn intrek nemen in het hoofdkantoor van Aegon aan de Mariahoeve in Den Haag.

Dat heeft Cees Fortman, voorzitter van het managementteam, de 65 medewerkers van het volmachtbedrijf meegedeeld. Van Nierop gaat in Den Haag samen met Aegon VermogensPerspectief (85 medewerkers) een aparte business-unit vormen. Als voorlopige naam is gekozen voor Aegon Van Nierop.
De verhuizing is geen complete verrassing. In mei kreeg Fortman de opdracht om één bedrijfsonderdeel te maken van Van Nierop en Aegon VermogensPerspectief. De ambitie is het creëren van een business-unit “die een topassortiment heeft op het gebied van inkomenszekerheid en vermogensopbouw voor het hogere segment”.

Reageer op dit artikel