nieuws

Van Lanschot

Archief

Van Lanschot

Van Lanschot verwacht over 2003 een stijging van de nettowinst met circa 9% tot ruim # 106 (97,6) mln. De bank kan nog geen uitspraken doen over de groei van de hypotheekportefeuille en de inkomsten uit assurantiebemiddeling.
Elvia Spaarprogramma
Elvia heeft het Spaarprogramma verlengd tot 31 december. Het intermediair kan punten verdienen bij het sluiten van doorlopende reispolissen en de Globetrotter Reisverzekering. Aan de vorig jaar gestarte actie is door ruim 60% van het Elvia-intermediair (reisagenten en assurantietussenpersonen) deelgenomen. Zij konden de behaalde punten inwisselen voor cadeaus als digitale camera’s, horloges en dvd-spelers.
Gedragscode verzekeraars
De Gedragscode Verzekeraars is per 1 januari in werking getreden. De code bevat regels met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Verzekeraars moeten elke twee jaar rapporteren over de activiteiten die ze in het kader van de gedragscode hebben ondernomen. Binnenkort zal een toetsingscommissie worden ingesteld die klachten tegen verzekeraars gaat beoordelen.
Hypotheekprijs
Voor de verkiezing van het IIR Hypotheekproduct van het jaar 2004, tijdens het Hypotheken Event op 17 februari, zijn vijf producten genomineerd. Het zijn Bouwfonds (Start Plan), Rabobank (Doorstroomhypotheek), Westland/Utrecht (SpaarXtra Hypotheek), Woonfonds (Trend Rente) en Avéro Achmea (Ondernemershypotheek). De winnaar wordt door de congresdeelnemers bepaald.
GeldXpert Gouda
GeldXpert heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Gildenburg 4 in Gouda. Franchisenemer is Geert Brinksma, voorheen actief voor onder meer Zurich en Hooge Huys. GeldXpert telt nu 36 vestigingen.

Reageer op dit artikel