nieuws

Van Kampen voorziet groei

Archief

Volmachtbedrijf en intermediair dienstverlener Van Kampen Groep uit Hoorn denkt tussen nu en eind 2005 het aantal aangesloten tussenpersonen te kunnen verdubbelen.

Van Kampen verwacht over twee en een half jaar zo’n drieduizend assurantiekantoren in de boeken te hebben staan. Nu hebben ruim 1.600 kantoren een band met Hoorn. Van Kampen (tachtig medewerkers) is een volmachtbedrijf en beheert tevens verzekeringsportefeuilles van tussenpersonen. Volgens directeur Ruud van Kampen laat het bedrijf al enkele jaren een groei met dubbele cijfers zien.
“De eisen die de Wet Financiële Dienstverlening stelt, benadrukken het belang van een organisatie als de onze”, zo onderbouwt hij de groeiverwachting. “Via Van Kampen houdt een assurantiekantoor relatie met vrijwel alle in Nederland werkzame verzekeraars en kan zo uit een voldoende groot aanbod de beste klantoplossing kiezen.”
Van Kampen heeft overigens voor marketing- en PR-werkzaamheden de diensten ingehuurd van Fidicom (Almere).

Reageer op dit artikel