nieuws

Van Kampen Groep en Fintool werken samen

Archief

De Van Kampen Groep (Hoorn) en Fintool, onderdeel van Management Care in Zoetermeer, gaan samenwerken.

Door de samenwerking krijgen 1.600 tussenpersonen van de Van Kampen Groep toegang tot de financiële kennisbank, een nieuwsportaal en de helpdesk van het online expertisecentrum.
Volgens Paul Boon, directeur van de Van Kampen Groep, past de samenwerking in de gekozen koers die de groep heeft ingeslagen om het aantal tussenpersonen uit te breiden tot 3.000 relaties en het dienstenaanbod uit te breiden met vakinhoudelijk nieuws en professionele kennis.
De dienstverlening van de Van Kampen Groep bestaat uit het beheren van portefeuilles en de administratie en het sluiten van financieringen en verzekeringen in volmacht. Sinds vorig jaar is de dienstverlening uitgebreid met nieuws en marketingdiensten.
Jan Zaad (links, Management Care) en Paul Boon (Van Kampen Groep) ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Reageer op dit artikel