nieuws

Van der Smeede commissaris bij This

Archief

Zwitserleven-directeur René van der Smeede is commissaris geworden bij het ICT-bedrijf This.

Zwitserleven is al langer aandeelhouder in het Amstelveense IT-bedrijf en tevens een grote klant. Zwitserleven heeft gebruik gemaakt van het aandeelhoudersrecht om een commissaris te benoemen.
This-directeur Jaap Tick geeft aan dat This vorig jaar een moeilijke periode heeft doorgemaakt. “Net als een heleboel andere bedrijven in onze sector.” Het IT-bedrijf is bezig een nieuwe raad van commissarissen samen te stellen. Tot op heden heeft naast Van der Smeede ook Hans Zwemstra van NIB Capital zitting in de raad van commissarissen. Met andere kandidaten worden gesprekken gevoerd. “Daarover kan ik geen mededelingen doen. Dat moet eerst in een aandeelhoudersvergadering aan de orde komen”, aldus Tick.

Reageer op dit artikel