nieuws

Van Dam volgt Visser op bij Legal

Archief

Michel van Dam wordt met ingang van volgende week commercieel directeur van levensverzekeraar Legal & General.

Van Dam volgt Hans Visser op, die vorige maand in dienst is getreden bij Nationale-Nederlanden als regiodirecteur Sales Noordwest. Visser werd in 1999 hoofd van Legals buitendienst en was daarvoor manager van de loondienstorganisatie Financial Consultants.
Michel van Dam (46) is afkomstig van De Goudse, waar hij commercieel directeur en statutair directeur Leven was. Hij werd afgelopen zomer door De Goudse gestald bij het Britse dochterbedrijf en reisverzekeraar TPU. Van Dam begon zijn verzekeringsloopbaan in 1980 bij Amev, was manager van de Stichting Salvage, manager van het Verzekeraars Instituut voor Preventie en werkte verder als sectorleider Vermogensvorming bij ING.
Michel van Dam.

Reageer op dit artikel