nieuws

Van Bruggen sluit ook hypotheken via internet

Archief

Van Bruggen Adviesgroep start vandaag met een nieuw label: De Thuishypotheek. Van Bruggen wil hiermee hypotheken gaan verkopen via internet.

De Thuishypotheek is de handelsnaam van de kersvers opgerichte vennootschap Finance on line. Het label De Thuishypotheek zal met een uitgebreide reclamecampagne worden geïntroduceerd. Behalve advertenties en radiocommercials komt er een tv-campagne. Daarin speelt tv-presentatrice Pauline Dekker een voorname rol. Zij presenteert het RTL-programma TV Woonmagazine, wat wordt gesponsord door Van Bruggen Adviesgroep. Directeur Hans van Bruggen (50) levert inhoudelijk bijdragen aan het programma.
De Thuishypotheek is te bereiken via algemene hypotheekadressen, waaronder www.hypotheek.nl en www.hypotheken.nl. “De Stichting Domeinregistratie wilde die adressen eerst niet vrijgeven, maar het is me uiteindelijk toch gelukt”, aldus Van Bruggen. Andere internetadressen zijn www.thuishypotheek.nl, www.hypotheekadvies.nl en www.vanbruggen.nl.
Van Bruggen wil via internet hypotheken sluiten of adressen krijgen voor de kantoren van de franchiseorganisatie. Van Bruggen Adviesgroep heeft zo’n zeventig vestigingen.

Reageer op dit artikel