nieuws

Valkenburg weg bij IFC/Wildbaan

Archief

Amper vier maanden na de overname van De Wildbaan Groep door softwarebedrijf IFC stapt oprichter en voormalig eigenaar Ivo Valkenburg op.

Valkenburg wil in de toekomst nog wel betrokken blijven bij Wildbaan, maar louter in een adviserende rol. “We hebben een consultant-overeenkomst gesloten.” Hij gaat waarschijnlijk weer een eigen onderneming beginnen, na eerder pensioenadviesbureau Valkenburg te hebben geleid en samen met Mick Hanswijk aan Wildbaan te zijn begonnen.
Half oktober vertrekt Valkenburg eerst voor een sabbatical leave van zo’n vier maanden. “Ik ga letterlijk met een rugzak door de wereld trekken; wellicht naar Australië of Ierland, landen die mij trekken. De afgelopen twee jaar is er zakelijk en privé veel gebeurd, dus ik moet eens goed gaan nadenken wat ik hierna wil gaan doen”, zo zegt hij openhartig.
Valkenburg wordt bij Wildbaan opgevolgd door Marinus Kreuze, die hiervoor werkte voor Elsevier Bedrijfsinformatie.
Valkenburg…nadenken met een rugzak

Reageer op dit artikel