nieuws

Universal Boxing basis assortiment Allianz Leven

Archief

Het concept Universal Boxing vormt de basis van het nieuwe productassortiment van het levenbedrijf van Allianz Nederland. Spaarhypotheken en overlijdensrisicoverzekeringen van Zwolsche Algemeene completeren het aanbod.

Universal Boxing werd eind 2001 door Royal Nederland geïntroduceerd als de nieuwe marktstandaard en vervanger van universal life. Zover is het nog niet gekomen, evenmin van de verwachte verdubbeling van het marktaandeel. “Maar op maandbasis stijgt de productie inmiddels continu”, aldus directeur Frank Rosenmuller.
De levenportefeuille van Zwolsche Algemeene wordt momenteel overgedragen naar Royal Nederland Leven, de risicodrager die sinds 3 maart Alllianz Nederland Leven heet. De polisoverdracht behelst ruim 200.000 polissen.

Reageer op dit artikel