nieuws

Univé Leven

Archief

Univé Leven

De samenwerking tussen Univé en Hooge Huys is deze maand van start gegaan. Univé biedt voor risico van Hooge Huys vijf levensverzekeringen aan: Participatie Plan (beleggingsverzekering), Inkomens Profijt Plan (direct ingaande lijfrente), Nabestaanden Plan, Eenjarige Risicoverzekering en Uitvaartverzekering. Volgend jaar wordt de bestaande levenportefeuille van Univé overgedragen aan Hooge Huys.
De Goudse
De Goudse is met een beleggingsrekening gekomen, waarbij belegd kan worden in vijf KarakterFondsen. Deze variëren van 100% obligaties tot 100% aandelen. Beheerder van de fondsen is Fortis Investments. In de software is een ‘karakterbepaler’ opgenomen om het juiste klantprofiel samen te stellen. De administratie van de rekeningen is in handen van ANT (Algemeen Nederlands Trustkantoor).
T- en U-rendement
Het U-rendement, de maatstaf voor rentestandskorting en overrentedeling op levensverzekeringen, klimt in november van 3,82% naar 3,94%. In augustus werd nog een dieptepunt van 3,48% aangetikt. Het oudere T-rendement komt volgende maand uit op 3,84%, tegen 3,86% in oktober.
Falcon
Falcon Leven houdt een lijfrenteactie, waarbij het intermediair wordt ondersteund met verkoopbrieven, artikelen, webuitingen en telefoonscripts. Kern van de actie is de software ‘De ontbrekende factor’ voor het berekenen van jaar- en reserveringsruimte. Doordat de meest voorkomende pensioenregelingen in de software zijn opgenomen, moet de voor een lijfrenteberekening essentiële factor A eenvoudig te achterhalen zijn.

Reageer op dit artikel