nieuws

Unigarant boekt groei van 12%

Archief

Bij Unigarant is de omzet vorig jaar met 12% gegroeid naar e 185,5 mln. Er werd een netto resultaat van ruim e 11 mln geboekt.

De groei is vooral te danken aan de doorlopende reisverzekering, maar ook de watersport-, bromfiets-, auto- en motorverzekeringen droegen bij aan de productiestijging, aldus Unigarant.
Ter verbreding van de activiteiten kent de maatschappij inmiddels Unigarant Financiële Diensten. Dit is een joint-venture van Unigarant en Aagus Financial Services Group, een dochter van ABN Amro. Directeur Rob Kamphuis licht desgevraagd toe, dat deze activiteit vooral bestaat uit “doorlopende kredieten die in combinatie met onze mobiliteitsproducten worden verkocht”.
Unigarant zal dit jaar verder groeien. Zij verwelkomt in april de bekende touroperator OAD als nieuwe klant. Welk premievolume hiermee is gemoeid, houdt Kamphuis uit discretie ten opzichte van de cliënt voor zich. Maar het moet om heel wat miljoenen euro’s gaan.

Reageer op dit artikel