nieuws

Uitvaartvolmacht Monuta voor Clamber Assuradeuren

Archief

Clamber Assuradeuren, het volmachtbedrijf van de Rendement Holding in IJsselstein, heeft als eerste een uitgebreide volmacht gekregen voor uitvaartverzekeringen van Monuta.

Monuta heeft al langer een volmacht uitstaan bij Voogd & Voogd, maar die betreft alleen kapitaalverzekeringen. De nu ondertekende overeenkomst met Clamber behelst het complete uitvaartpakket van de Apeldoornse verzekeraar.
Monuta is met nog vijf andere partijen in onderhandeling over zo’n zelfde volmachtovereenkomst. Eén daarvan is het volmachtbedrijf FAB Assuradeuren (Gemert), van de franchiseketen Federatie van Advies-Bureaus.
Rendement Holding
De Monuta-volmacht is voor Clamber Assuradeuren na Amev, London, Elvia en DAS Rechtsbijstand de vijfde volmacht. Clamber vormt samen met de franchisegever Rendement Adviesgroep Nederland en Reinerie Garantiemakelaars de Rendement Holding. Het bedrijf (vijftig medewerkers) heeft zelf vestigingen in IJsseltein, Nieuwegein, Houten en Utrecht. Aandeelhouders zijn John Reinerie (49), Rob Moen (35), Herbert Surewaard (veertig) en voor 30% verzekeraar Amev.
De franchiseketen Rendement Adviesgroep heeft verspreid over het land twintig vestigingen.

Reageer op dit artikel