nieuws

Uitvaartactie bij Hooge Huys

Archief

Met het oogmerk de verzekerde kapitalen te verhogen, gaat Hooge Huys twintigduizend houders van een uitvaartverzekering aanschrijven.

Het gaat om mensen die ouder zijn dan 65 jaar en in bezit zijn van een BC-polis van Hooge Huys. Volgens de maatschappij is het verzekerde kapitaal van deze mensen lager dan e 3.400, terwijl de kosten voor een begrafenis of crematie op gemiddeld meer dan e 4.500 wordt geschat. Omdat Hooge Huys tijdens de actie alle marketing-, mail- en verkoopkosten voor zijn rekening neemt, krijgt het intermediair geen 7% maar 3,5% provisie.
Vorig jaar benaderde Hooge Huys 57.000 houders van dergelijke polissen jonger dan 65 jaar. Toen was de respons 11%, waarvan overigens slechts eenderde tot verhoging van het verzekerde kapitaal overging.
Risicodrager van de BC-polissen van Hooge Huys is overigens zusterbedrijf Reaal Overlijdenszorg.

Reageer op dit artikel