nieuws

Twee nieuwe producten voor kleinere transportschades

Archief

Expertisebureau Hettema + Disselkoen, onderdeel van de Bartok Groep, heeft twee nieuwe producten geïntroduceerd voor de regeling van kleinere transportschades: H+D Trajectexpertise en H+D Checkservice.

H+D Trajectexpertise is volgens het expertisebureau vooral geschikt voor ogenschijnlijk ongecompliceerde schadegevallen tot een bedrag van circa e 5.000, waarbij er een niet al te grote tijdsdruk op de schaderegeling ligt en het aantal betrokkenen beperkt is.
Bij zo’n schadegeval inspecteert een van de transportexperts van het bureau op een door hem te bepalen tijdstip, eenmalig en ter plekke de schade en brengt rapport uit over de toedracht, hoogte van de schade en eventuele regresmogelijkheden. Voor deze werkzaamheden wordt een vast tarief van e 550 ex btw in rekening gebracht.
Bij de H+D Checkservice wordt voor schades tot e 2.500 de schade op afstand afgehandeld. Men gaat er vanuit dat de opgebouwde kennis en ervaring van de expert voldoende is om dat op deze wijze te doen. Indien nodig gaat men langs voor een snelle inspectie. Voor deze service moet een vast tarief van e 250 ex btw betaald worden.

Reageer op dit artikel