nieuws

Tussenpersoon failliet op aanvraag personeel

Archief

Het Apeldoornse bemiddelingsbedrijf Leidse Toren BV, handelend onder de naam Brokers Financiële Diensten, is failliet. Het faillissement is aangevraagd door het personeel.

Het bemiddelingsbedrijf werd in juni 2001 opgericht. Kernactiviteit van het kantoor was het oversluiten van (woning)hypotheken met het doel om overwaardes aan te wenden voor beleggingsdoeleinden. De hypotheken werden ondergebracht bij hoofdzakelijk Bank of Scotland en ING.
Het kantoor had vier medewerkers in dienst, maar het werk liet op zich wachten. “Er waren te weinig klanten en het genereren van prospects verliep moeizaam”, aldus directeur en oprichter Paul Verstijnen (43), die zegt niet op de hoogte te zijn van het faillissement. Volgens hem hebben de voormalige medewerkers een (loon)vordering “van een paar duizend euro”. Hij kondigt aan het faillissement te zullen aanvechten.

Reageer op dit artikel