nieuws

Tsjechische spoorwegen klant van ING EB

Archief

De 83.000 medewerkers van de Tsjechische spoorwegen zullen de komende jaren klant worden van de employee-benefitsdochter van ING in Tsjechië.

De EB-unit in de Centraal Europese land heeft onlangs een collectief contract gesloten met de Tsjechische spoorwegen om een aantal financiële producten aan te bieden aan haar medewerkers, zo schrijft de ING Nieuwskrant in het jongste nummer.
Vanaf 1 april zullen ING-adviseurs beginnen met het afsluiten van levensverzekeringen voor de werknemers van dit staatsbedrijf. Binnen het raamwerk van het collectieve contract kunnen de werknemers kiezen uit een kapitaalverzekering of een kapitaalverzekering met premie-uitkering bij overlijden.
“Met deze overeenkomst heeft ING EB haar marktpositie in Tsjechië aanzienlijk verbeterd”, zegt Michal Spanar, manager ING EB Tsjechië. “Uniek aan het contract is dat alles digitaal verloopt, zodat de dienstverlening flexibel en efficiënt kan worden opgezet. Om dit omvangrijke contract goed uit te voeren, zal de verkooporganisatie van ING Nationale-Nederlanden nauw moeten samenwerken met medewerkers van andere onderdelen in Tjechië.”
ING EB is momenteel actief in België, Nederland, Hongarije, Italië, Polen, Roemenië, Spanje en Tsjechië. Alle ING-labels, waaronder die van lokale banken en verzekeraars, zijn in het label ING EB vertegenwoordigd. Buiten Nederland maken ruim dertigduizend bedrijven met in totaal meer dan tweehonderdduizend werknemers, gebruik van ING EB. Daar komen nu de 83.000 van de Tsjechische spoorwegen bij.

Reageer op dit artikel