nieuws

Trio van Westerzee start volmachtbedrijf

Archief

Drie medewerkers van AXA-captive Westerzee Assurantiën zijn samen met een compagnon begonnen met We Insure. Een van de specialiteiten van het Amsterdamse intermediairbedrijf is de verzekering van filmproducties en grote evenementen.

Met het vertrek van André Schomakers, Adri van Leeuwen en Ton Rijnders is Westerzee Assurantiën in Laren, onderdeel van Unirobe (AXA), de gehele afdeling ‘Film en Entertainment’ kwijtgeraakt. We Insure wil dit soort verzekeringen volledig via de website (www.weinsure.nl) afhandelen.
Van Leeuwen, bij Westerzee al volmachtbeheerder, is verder bezig met de oprichting van een volmachtbedrijf. “Als je toch bij de notaris bent, kun je maar beter gebruik maken van de korting”, is zijn nuchtere commentaar. We Insure Assuradeuren is inmiddels met enkele verzekeraars in gesprek over een volmacht.
De hoofdvestiging van We Insure is in Amsterdam-Zuidoost, in de omgeving van de Arena. In Rotterdam houdt Ton Geerling kantoor. Geerling is de vierde vennoot, die zijn huidige kantoor op 1 oktober omdoopt tot We Insure. Van Leeuwen verwacht dat het nieuwe intermediairbedrijf in 2004 een jaaromzet van e 0,5 mln provisie moet kunnen behalen.

Reageer op dit artikel