nieuws

Trias en Goudse praten over samenwerking

Archief

De Goudse en zorgverzekeraar Trias praten met elkaar over samenwerking. “Maar niet over een fusie.”

“Wij bekijken op diverse gebieden, niet alleen op commercieel gebied, hoe wij van elkaars bedrijven gebruik kunnen maken”, zegt Trias-directeur Paul Hoogenberk. “Er staat nog niets vast, behalve dat wij niet van plan zijn te fuseren.” Goudse-directeur Aris Neven bevestigt deze visie: “Het gaat om oriënterende gesprekken. In de zorgwereld praat immers iedereen met iedereen.”
Trias (Gorinchem) vormt samen met Zorg en Zekerheid (Leiden) een coöperatie. Zorg en Zekerheid praat niet mee met de Goudse, maar dat betekent volgens Hoogenberk niet dat er een wig is of komt in samenwerking. “Onze relatie met Zorg en Zekerheid verandert niet.”
Algemeen directeur Wim Steenhagen (56) heeft overigens op 1 juli Trias verlaten. Hij heeft gebruik gemaakt van de ’40-werkjarenregeling’ en is inmiddels directeur van een verpleeghuis. Steenhagen, wiens verstrek volgens Hoogenberk, vrij plotseling is opgekomen, wordt voorlopig niet opgevolgd. “Er komt het komende halfjaar een interim-directeur en daarna gaan we bekijken hoe de nieuwe bestuursstructuur er moet gaan uitzien. Nee, er is absoluut geen verband tussen het vertrek van Steenhagen en het feit dat wij met De Goudse praten.”

Reageer op dit artikel