nieuws

Tourschema voorlichtingronde niet-georganiseerd intermediair

Archief

In de tweede helft van april worden op vijf plaatsen in het land voorlichtingsavonden voor het niet-georganiseerde intermediair gehouden. Op de agenda staat het geven van informatie “over ingrijpende veranderingen in de verzekeringsbranche”.

Aan de orde komen actuele thema’s als de Gedragscode Informatieverstrekking Dienstverlening Intermediair (Gidi), de wijzigingen in de Wet Assurantiebemiddelingsbedrijf (Wabb), de Financiële Bijsluiter en het wettelijk toezicht.
Voor deze bijeenkomsten is wederom het initiatief genomen door het Verbond van Verzekeraars. Het Verbond wilde deze voorlichtingsronde, net als vorig jaar, in samenwerking met de Federatie van Assurantieclubs, NVA en NBVA organiseren. De NVA wilde geen bijrol vervullen en is afgehaakt (zie AM 6, pag. 1).
Er worden op die avonden inleidingen gehouden door: Johan van der Schoot, voorzitter van de Commissie Intermediaire Distributie van het Verbond van Verzekeraars; Roel Wijmenga, voorzitter van de Issuecommissie Inzichtelijkheid van het Verbond van Verzekeraars; Willem van Es, voorzitter van de Stichting Implementatie Gidi, of Johan van der Werf, bestuurslid van de Stichting Implementatie Gidi; Alexander van Voorst Vader, voorzitter van de NBVA.
De data van de bijeenkomsten zijn: donderdag 18 april Holiday Inn Leiden; maandag 22 april Dorint Hotel Eindhoven; dinsdag 23 april Fortis Auditorium Utrecht; woensdag 24 april Van der Valk Assen; donderdag 25 april Musis Sacrum Arnhem.
De bijeenkomsten beginnen 19.30 uur en duren tot tot circa 22.00 uur. Meerdere medewerkers van een kantoor kunnen zich (gratis) inschrijven voor deelname.
Aanmelden via faxnummer 033-254.20.26 van de Federatie van Assurantieclubs.

Reageer op dit artikel