nieuws

Totaalplan en Woonpakket sluitstuk Reaal-schadepalet

Archief

Reaal heeft zijn offensief in de schadeverzekeringsmarkt kracht bij gezet door de introductie van het eerder aangekondigde Totaalplan en het Woonpakket.

Het Totaalplan is een pakketverzekering voor particulieren waarop alle mogelijke dekkingen zijn samengebracht. Volgens Reaal is dit product een uitkomst, omdat veel particulieren het overzicht kwijt zijn.”Belangrijke verzekeringen worden daardoor vergeten. Zo heeft 5% van de huizenbezitters geen woonhuisverzekering en is meer dan 60% niet of onvoldoende verzekerd voor rechtsbijstand”, stelt Reaal.
De maatschappij biedt nu een totaalpakket schadeverzekeringen aan met één polisoverzicht en premievervaldatum, waarbij de korting op de premie kan oplopen tot maximaal 10%. Binnen het Totaalplan zijn alle combinaties van verzekeringen mogelijk. Ook krijgt de klant een premiekorting op eventuele aanvullende dekkingen.
Woonpakket
Het Woonpakket van Reaal is uitgebreid met onder meer een kostbaarhedenpolis en een plusdekking op de gezinsrechtsbijstandverzekering. Alle dubbele dekkingen zijn uit het pakket gehaald”, aldus Reaal. De nieuwe kostbaarhedenrubriek kan worden gebruikt voor de verzekering van uiteenlopende kostbaarheden, zoals een homecinema of waardevol erfstuk. De plusdekking van de gezinsrechtsbijstandpolis voorziet in bemiddeling bij echtscheiding en rechtshulp bij geschillen over onder meer vermogensbeheer.
Het Woonpakket kent verder rubrieken voor de verzekering van inboedel, opstal, aansprakelijkheid en ongevallen.

Reageer op dit artikel