nieuws

Ton Kenter geeft cadeau aan Mondial Assistance

Archief

Ton Kenter, oud-directeur van Mondial Assistance, heeft zijn vroegere werkgever een kunstwerk cadeau gedaan. Bij zijn afscheid vorig jaar – in verband met de vut – zei Kenter dat hij het geldbedrag dat hij van zijn collega’s had gekregen, zou besteden aan een kunstwerk voor Mondial Assistance. Het is een beeld geworden van Frans Kokshoorn, dat de hulpverlening aan reizigers symboliseert en dat inmiddels in de centrale hal van het kantoor in Amsterdam staat. Eind september heeft Kenter zijn cadeau onthuld.

Mondial Assistance heeft een medische alarmcentrale die hulp verleent aan 3,3 miljoen Nederlandse verzekerden en een technische hulpdienst – die behalve voor verzekeraars ook werkt voor leasebedrijven en autobedrijven – die hulp biedt voor ongeveer een miljoen in Nederland geregistreerde auto’s. Mondial werkt onder met Elvia, Agis, IZA, London, en Royal.

Reageer op dit artikel