nieuws

TMA Educatief lokt cursisten naar Turkije

Archief

Op 1 september is TMA Educatief gestart met een opleidingsinstituut in Heerenveen. Bijzonder is de mogelijkheid voor bepaalde onderdelen van Assurantie-B een cursus te volgen in Turkije.

TMA Educatief in Heerenveen is bekend van de samenvattingen van de B-cursus en van bepaalde onderdelen van de A-cursus. Met ingang van het komende studiejaar verzorgt het bedrijf ook opleidingen. Gestart wordt met de opleiding voor alle onderdelen van het B-diploma en voor de onderdelen Brand, Algemeen, en Leven van het A-diploma. Later in het opleidingsjaar volgen: Woningfinanciering 2, Erkend Hypotheek Adviseur en Nima A en B. De lessen worden gehouden in het Haje hotel in Heerenveen.
Volgend jaar kan bij TMA Educatief ook een cursus worden gevolgd in Turkije. Het betreft het onderdeel B-Particulier (3-10 januari) en B-MKB (10-17 januari). Deze cursussen leiden op voor het examen van 20 januari. De prijs zal e 1.199 bedragen. De reis gaat uitsluitend door bij minimaal 15 deelnemers. Voor inlichtingen en aanmeldingen zie www.tma-educatief.nl

Reageer op dit artikel