nieuws

Tiende cluster NN-kantoren

Archief

In de regio Midden-Nederland wordt binnenkort het tiende cluster gevormd van kantoren die eigendom zijn van Nationale-Nederlanden.

De fusie omvat de kantoren Oskam in Lopik, Sijsma in Tiel, Jansen Groenendijk in Zeist en Oosterbeek en Dorestaete in Wijk bij Duurstede. Over een definitieve naam wordt nog nagedacht. Het voorlopige managementteam bestaat uit Jan Willem van Dijk (Jansen Groenendijk), Marco van Dam en Lex de Bruijn (beiden Dorestaete).
De kantoren gaan de backoffice samenvoegen, maar dat zal geen gevolgen hebben voor het aantal medewerkers. Bij de vier kantoren werken in totaal 70 medewerkers. Uitbreiding van het cluster is voorlopig niet aan de orde, aldus De Bruijn: “We sluiten het niet uit, maar er is duidelijk geen sprake van een acquisitieve strategie”. De bedrijven hebben gezamenlijk een provisieomzet van circa e 7 mln.
De negen reeds bestaande clusters van NN-assurantiekantoren zijn: Athena (regio Amsterdam), Cantos (Eindhoven), Census (Noord-Nederland), Fondas (West-Brabant), MixZ (regio Den Haag), Noordborgh (Noord-Holland), Salix (Twente), Zuidstaete (Limburg) en Ridderpoort (Rijnmond). De totale provisieomzet van deze clusters is circa e 100 mln.

Reageer op dit artikel