nieuws

TFM ontwikkelt FinFrame

Archief

Teuwen Financial Marketing (TFM) en Triple i Group hebben FinFrame gelanceerd, een concept voor het ontwikkelen, onderhouden en ‘marketen’van een eigen website.

FinFrame biedt de adviseur de mogelijkheid van online en offline marketing. De gebruiker krijgt behalve een website, inclusief een financiële nieuwsbrief, de beschikking over een aantal marketinghulpmiddelen om zijn relaties aan te moedigen de website regelmatig te bezoeken.
Met behulp van een speciale contentmanagementmodule, waarmee het plaatsen, aanpassen en vervangen van (tekst)elementen eenvoudig is, kan de tussenpersoon zelf een website opzetten en onderhouden.
Verder krijgt de tussenpersoon de beschikking over een financiële nieuwsbrief die aan de eigen huisstijl aangepast kan worden. De aanschafprijs van FinFrame bedraagt e 3.600. Hiervoor krijgt men gedurende een jaar de beschikking over de homepage, de nieuwsbrief, de contentmanagementmodule, ondersteuning, e-mail en marketingondersteuning.

Reageer op dit artikel