nieuws

Telegraaf bundelt alle ziektekostencontracten

Archief

Het Telegraaf-concern wil de ziektekostencontracten voor het personeel gaan terugbrengen tot één of twee.

De Telegraaf heeft voor de particulier verzekerde medewerkers en hun meeverzekerden nu vier ziektekostencontracten lopen. Het zijn contracten met: Zilveren Kruis Achmea, De Goudse, CZ, en Univé. Het contract met Zilveren Kruis Achmea loopt al zo’n veertig jaar en betreft onder meer de medewerkers van de krant. “Wij willen het aantal contracten terugbrengen naar één, hooguit twee”, zegt Lilian Margadant, adjunct-directeur Human Resource Management. “In maart gaan wij hiertoe drie verzekeraars uitnodigen. Nee, ik kan nog niet zeggen wie die drie zijn.”
Het Telegraaf-concern heeft circa vijfduizend medewerkers. Volgens Margadant is zowat 60% hiervan particulier verzekerd. “Het is niet de bedoeling, dat het nieuwe contract ook de ziekenfondsverzekerden zal omvatten.”

Reageer op dit artikel