nieuws

Succesjaar Conservatrix

Archief

Levensverzekeraar Conservatrix heeft z’n premieomzet vorig jaar met 31% opgekrikt tot e 11,1 (8,5) mln.

De Baarnse maatschappij, grotendeels eigendom van broers Ewout en Boudewijn Henny, zegt de forse groei te danken aan een toename van “het aantal producerende tussenpersonen”. Dat aantal is van bijna 300 gegroeid naar bijna 400. Conservatrix rept voorts over “een sterke productiegroei in uitvaartkostenverzekeringen en een flink toegenomen productie van levensverzekeringen die zijn gekoppeld aan een hypotheek (met name De Leuker Leven Hypotheek)”.
Conservatrix haalt de meeste omzet uit polissen tegen periodieke premiebetaling; die stegen met 24% tot e 8,8 mln. De koopsomstortingen gingen 63% de lucht in tot afgerond e 2,4 mln.
Het kantoorpand van Conservatrix in Baarn.

Reageer op dit artikel