nieuws

Studiemiddag AM Collegiaal over zorgplicht intermediair

Archief

Op dinsdag 20 mei wordt een nieuwe aflevering van AM Collegiaal gehouden. Deze studiemiddag heeft als thema ‘Assurantiebemiddeling: mij een zorg (plicht)?’

Onder leiding van dagvoorzitter prof. mr. J.H. Wansink (Erasmus Universiteit), die zelf ook een inleiding verzorgt, fungeren als sprekers: mr. T.J. Dorhout Mees (Nysingh Dijkstra De Graaff Advocaten en Notarissen), mr. F. Stadermann (Stadermann Luiten Advocaten) en mr. F.Th. Kremer (Personenschade Instituut Verzekeraars).
De intermediairorganisaties NVA en NBVA hebben elk drie PE-punten aan de studiemiddag toegekend.
Deze bijeenkomst van AM Collegiaal wordt gehouden in Planetarium Gaasperplas in Amsterdam en duurt van 14.30 tot 18.30 uur. Deelname kost e 399 (vanaf de tweede persoon van dezelfde organisatie e 299).
Voor meer informatie: Organisatiebureau Attica, tel. 0172-47.72.88.

Reageer op dit artikel