nieuws

Speciale ‘spoedloketten’ voor toprelaties van NN

Archief

Nationale-Nederlanden heeft enkele spoedloketten ingesteld die ‘toprelaties’ voorrang geven in de administratieve afhandeling van polissen.

“Waar het gaat om achterstanden in het werk, zijn speciale spoedloketten ingericht om toprelaties beter van dienst te zijn”, zegt directielid Age Miedema. “Via dit loket kunnen zaken met voorrang worden behandeld.”
Opmerkelijk is dat Miedema het ontstaan van de administratieve achterstanden bij NN deels wijt aan de cultuur binnen het eigen bedrijf. “Een belangrijk punt van aandacht is de openheid en bereikbaarheid voor het intermediair”, zo laat Miedema zich richting het eigen personeel ontvallen. Hij wijst verder op het voorkomen van fouten. “Het is een mooi streven om een klant zo snel mogelijk te willen bedienen, maar door ergens twee minuten langer over te doen, kun je soms tien minuten extra werk voorkomen.”
Een maand geleden sprak Miedema in het relatieblad van de NVA ook al over de administratieve problemen van NN. Miedema wees toen externe factoren (veranderende wetgeving en een krappe arbeidsmarkt) aan als oorzaken van de lange verwerkingstijden. Hij voorspelde dat alle problemen in 2004 nog niet zullen zijn opgelost.

Reageer op dit artikel